Societat

Èxit de l'empaitada d'ànecs del Club Natació Olot, tot i ser de plàstic

Els participants competeixen per les peces numerades per al sorteig de pollastres a l'ast

L'acte va cloure la travessia Tussols-Basil

No calen ànecs de carn, ossos i plomes per passar-s'ho bé. Ho tenia clar el Club Natació Olot i ahir ho van certificar, a la resclosa de Can Basil d'Olot, al riu Fluvià, els participants en l'empaitada d'ànecs que tradicionalment tanca els actes de la travessia Tussols-Basil, els quals van disfrutar de l'activitat.

En aquesta ocasió, els ànecs eren de plàstic. L'al·licient per als participants va ser nedar més que no pas els contrincants per agafar-ne un. La peça estava numerada i donava dret a un sorteig que es va celebrar quan tots van ser fora de l'aigua. El premi van ser quatre pollastres a l'ast amb patates rosses. La cinquantena de participants, d'edats ben diferents, van participar anteriorment en la pesca de síndries. Tant aquesta fruita com els ànecs, els llençaven membres de l'organització des d'una barqueta.

El Club Natació Olot va voler ser sensible amb les entitats i socis ambientalistes i va decidir canviar els ànecs de l'empaitada per peces de plàstic. Va substituir l'emoció de les dificultats que hi ha per atrapar les aus de debò per la del sorteig dels pollastres a l'ast. Sigui com sigui, tots van estar satisfets.

LES XIFRES

20
ànecs
de plàstic es van llençar ahir al riu Fluvià en el marc dels jocs aquàtics del Club Natació Olot.
48
nedadors
d'edats molt contrastades van participar en l'empaitada d'ànecs i de síndries.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia