territori

L'Hospitalet de l'Infant reviu el seu passat medieval

Els dies 4, 5 i 6 de setembre se celebrarà a l’Hospitalet de l’Infant la 20a edició del Mercat Medieval, a l’entorn  del nucli antic del poble i de l’hospital gòtic. En aquesta edició, hi haurà un centenar de parades, on es podran comprar articles de decoració i d’heràldica, complements, herbes medicinals, cosmètica natural, embotits, dolços i joguines de fusta i d’enginy.

El Mmercat s’inaugurarà el divendres 4 de setembre, a les 7 de la tarda, a la plaça Catalunya i es clourà el diumenge 6 de setembre, a les 10 de la nit, a la Plaça Berenguer d’Entença, amb un espectacle a càrrec del Ball de Diables i el Grup de Tabalers de l’Hospitalet.

A més, hi haurà cercaviles i rondes musicals, espectacles itinerants, una exhibició i espectacle de falconeria (dissabte, a tres quarts d'1 i a les 7 de la tarda; i diumenge, a les 12 del migdia i a les 7 de la tarda, a la Plaça Berenguer d’Entença); i demostracions de diversos oficis (terrissaire, sabater, matalasser, cisteller, llauner i bufador de vidre). Com a al·licients, els nens i nenes tindran tallers gratuïts en els oficis a la Plaça del Pou, un espai de jocs infantils al carrer de l’Estació i podran veure passejar oques per la zona.

Sopar i menús medievals

El dissabte dia 5, així mateix, tindrà lloc el sopar medieval, que estarà amenitzat amb l’espectacle ‘Cirkifoc’, de la Companyia Toniton, a la Plaça Berenguer d’Entença. Els interessats a assistir-hi poden comprar ja els tiquets a les oficines de Turisme per un preu de 10 euros els adults; i 6 euros els nens.

El 20è Mercat Medieval es complementarà amb una oferta gastronòmica que posaran a l’abast de la gent diversos restaurants del municipi a través d’uns menús medievals amb preus des de 13,95 fins a 23 euros.

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Núria Escarpanter
Alcaldessa de Llançà (Junts)

“El pacte de govern és sòlid i es basa en la confiança”

Llançà

El Clúster de la Bioenergia de Catalunya celebra la II Nit de la Bioenergia: l’energia més circular i social

Bategen amb Maria Antònia Canals la plaça de davant l’institut Vicens Vives

girona

Tomben la moció per regular el lloguer estacional

BLANES

Camí de Mar, un projecte que enllaça Argeles amb Malgrat, per la costa

girona

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES