territori

El PP exigeix la retirada d'estelades d'espais públics de Cambrils

El partit subratlla que l'ordenança prohibeix aquesta penjada sense l'autorització expressa del consistori

El grup municipal del PP a Cambrils ha posat el crit al cel per l'aparició de diverses estelades en zones públiques i de mobiliari urbà de Cambrils, aquest darrer cap de setmana, i ha exigit la seva immediata retirada. Els populars esgrimeixen que l'ordenança municipal prohibeix la col·locació de "qualsevol suport publicitari i/o pancarta tant en instal·lacions municipals com en qualsevol espai públic, o element del paisagte i el mobiliari urbà o natural, sense autorització expressa de l'Ajuntament". I "no tenim constància que aquesta autorització existeixi", ha comentat el portaveu del PP, David Chatelain, qui ha fet aquest dilluns una instància a alcaldia.

Segons Chatelain, "Cambrils és un municipi eminentment turístic i ens sembla un despropòsit que una sèrie de banderes que no representen legalment a la totalitat dels habitants donin la benvinguda a les persones que ens visiten". Des del PP esperen "una acció immediata per part d'alcaldia en compliment de la normativa vigent”.

Així mateix, i atenent al fet que l’estelada "és un símbol utilitzat per algunes forces polítiques que es presenten a les eleccions al Parlament del proper 27 de setembre", el grup municipal diu que presentarà un escrit davant la Junta Electoral de Zona comunicant els fets, per considerar "que es podria tractar d’un cas de publicitat electoral fora de termini".

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia