Osona/Ripollès

Jocs de cucanya i exposició d’artistes a la festa major de Sant Hipòlit

Continua la festa major de Sant Hipòlit. Dissabte a la tarda la comissió de festes va preparar diverses proves, algunes de molts refrescants, per als més petits. A la mateixa hora s’inaugurava a l’auditori de l’Ateneu l’exposició d’artistes locals.

  • VÍDEO: 212171

Heu provat mai de menjar-vos una poma amb crema de xocolata penjada i sense poder-la tocar amb les mans? I afaitar un globus? Els nens i nenes de Sant Hipòlit, sí, i n’hi havia que hi tenien prou traça. Eren alguns dels jocs de cucanya que la comissió de festes va preparar per als més petits, dissabte a la tarda, al parc Mare Teresa.

Entre les diferents proves també n’hi havia que demostraven les seves habilitats fent equilibris sobre la cinta o jocs més a l’abast de tots els públics i alhora refrescants: la guerra de globus o amb pistoles d’aigua. També n’hi havia que aprofitaven la tarda per maquillar-se.

Precisament d’habilitats artístiques anava una altra proposta del mateix dissabte a la tarda. A l’auditori de l’Ateneu s’hi inaugurava l’exposició col·lectiva d’artistes del Voltreganès que es pot visitar durant la festa major. Cadascun dels tres autors, Toni Hidalgo, Gerard Serrat i Carme Serrat, mostraven el seu estil davant la tela.

El gruix d’actes de la festa major voltreganesa arribarà el cap de setmana després del pregó que faran divendres els membres del Cor de la Veu. Una desfilada de disfresses el mateix divendres a la nit, el concert de dissabte amb el Canijo de Jerez i Juantxo Skalari o els gegants i el concert, serenates i ball amb la Maravella, diumenge, destaquen d’entre la multitud de propostes.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia