territori

El TEDxReus 2015 posa a la venda les entrades aquest divendres

La quarta edició se celebrarà el proper 21 de novembre i espera aplegar més de 400 persones

Els tiquets per assistir al TEDxReus 2015 es posaran a la venda el proper divendres, 4 de setembre, a partir de les 8 del vespre, al web de l'esdeveniment. El preu per persona és de 25 euros i inclou un dinar. La quarta edició del TEDxReus se celebrarà el 21 de novembre al Teatra Bartrina, amb conferències i activitats durant tot el dissabte, precisament, una de les novetats, ja que anteriorment sempre s'havia fet en divdendres. En total, hi haurà quinze ponents i més de 400 assistents, en una ampliació que ha estat possible "gràcies a l'èxit de les tres edicions anteriors". Fins ara, l'assistència màxima era de cent persones.

El repte de l'edició 2015 de TEDxReus és contestar a la pregunta 'Què mou el món?' i està orientada a explorar quina dimensió de l'ésser humà intervé més en els esdeveniments i en els canvis que es produeixen al món. També es pretén contestar quines facetes humanes predominen actualment i quins seran els motors del món en el futur, ja sigui la tecnologia, la innovació, l'art, l'educació, la revolació, l'exploració o la identitat.

A hores d'ara, el TEDxReus té deu dels quinze ponents confirmats: Joan Antoni Melé (banca ètica), Ismael Palacín (director de la Fundació Jaume Bofill), Manel Esteller (especialista en epigenètica), Mònica Bernabé (fundadora d'Asociación por los Derechos Humanos en Afganistan -ASHDA), Albert Medran (director de Comunicació de Change.org), Núria Picas (esportista), Jaume Sanllorente (fundador de Somriures de Bombay), Fina Mauri (cardiòloga intervencionista), Eugenio Moliní (consultor en creixement organitzacional) i Monserrat Guibernau (catedràtica de Ciència Política).

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia