territori

Xavier Pellicer farà un taller de cuina a l'exproReus 2015

La fira multisectorial comptarà amb una vintena d'estands gastronòmics

La quaranta-cinquena edició d'exproReus, que es durà a terme del 8 al 12 d'octubre, tornarà a apostar per la gastronomia, amb la presència d'una vintena d'expositors a la zona de restauració del Tasting Village, i a través de les exhibicions de cuina, en les quals participaran prestigiosos cuiners del país.

Així, destaca el 'showcooking' que oferirà Xavier Pellicer, qui va estar cap de cuina del restaurant El Racó de Can Fabes de Sant Celoni (3 estrelles Michelin) i que ha treballat en cuines tan prestigioses com la del restaurant Arzak de San Sebastián (3 estrelles Michelin) o la de l'Abac de Barcelona (2 estrelles Michelin). Pellicer també ha estat cap de cuina a restaurants francesos com Le Diamond Rose de Niça o Le Carré des Feuillants de París, tots dos amb 2 estrelles Michelin.

Actualment Xavier Pellicer és soci i assessor gastronòmic del restaurant Céleri de Barcelona, centrat en els productes ecològics de temporada. En el marc d'exproReus oferirà un showcooking divendres dia 9 d'octubre, a l'estand de Tarraco Group, que finalitzarà amb una conferència sobre cuina biodinàmica.

A banda de Pellicer, altres cuiners que participaran en aquestes exhibicions seran Gerson Ribal, del Restaurant Lizarran de Reus, Nacho Pous, del Xamfrà del Fòrum de Tarragona i el pastisser Adam Saez, de Xocosave de Riudoms.

Pel que fa al Tasting Village, els sectors presents en aquesta zona de degustació i venda de productes d'alimentació seran molt diversos: embotits artesanals, cerveses, pizzes, pasta, dolços i coques, formatges, vins, etc. Com a novetat d'enguany es crearà un espai chill out que estarà obert tots els dies de fira, de 8 del vespre a 11 de la nit i on s'oferirà un còctel diferent cada dia.

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

CALDES DE MALAVELLA

Finalitzen les obres de la depuradora de Can Carbonell

CALDES DE MALAVELLA

L’escola de pilots d’Alguaire estarà a punt la primavera vinent

Alguaire

Concentració per reivindicar la salut mental en el treball

girona

235 alumnes de 6è de primària ballen per l’equitat a Sant Gregori

girona

S’inicien les obres per convertir el Xalet Soler en la Casa de la Tecnologia

girona

Totes les cries del musclo del Delta acabaran provenint de Roses

roses

Sant Pau descobreix una nova causa genètica d’immunodeficiència

Barcelona

El Museu d’Art adquireix un fragment del retaule de Sant Feliu de principis del segle XVI

girona
infraestructures

Puente sosté que Catalunya és el territori on l’Estat inverteix més, tot i el 46% d’execució

barcelona