Osona/Ripollès

Línia d’ajuts de l’Ajuntament de Vic a les empreses que contracten joves

En aquests moments i en el transcurs del que portem d’any s’hi ha adherit a la iniciativa un total de 9 empreses i que de moment es tradueix en 5 llocs de treball nous.

Nota de premsa de l’Ajuntament de Vic

L’Ajuntament de Vic incentiva l’ocupació de joves titulats

· Es tracta d’una línia de subvencions que s’atorga a les empreses per facilitar la contractació de joves

L’Ajuntament de Vic engega per segon any consecutiu unes subvencions adreçades a empreses de la ciutat amb l’objectiu d’estimular la creació i formació de llocs de treball per a joves menors de 31 anys. En aquests moments i en el transcurs del que portem d’any s’hi ha adherit a la iniciativa un total de 9 empreses i que de moment es tradueix en 5 llocs de treball nou.

La subvenció respon a un pla específic per donar resposta a joves amb formació que se’ls dóna l’oportunitat de començar a treballar en una empresa. L’Ajuntament de Vic considera important aquesta població jove i preparada que avui es troba en situació d’atur, i per això es dóna l’oportunitat de que pugui trobar feina a la seva ciutat.

Enguany i tal com es va aprovar per ple municipal del passat mes de març es va dotar econòmicament aquesta partida pressupostària en 46.500 euros i la subvenció consisteix en 6 mesos de contracte als joves subvencionats on l’empresa ha d’oferir un mínim de 9 mesos de contracte. Hi poden accedir qualsevol empresa que estigui al corrent dels seus pagaments i no hagi realitzat acomiadaments recents. L’empresa en qüestió no pot oferir jornades inferiors al 50% ni contractar a familiars. Referent als requisits dels joves, han de ser de Vic o tenir una antiguitat d’empadronament major als 6 mesos, ser menors de 31 anys i tenir una formació acadèmica mínima de grau mitjà. Aquesta iniciativa es porta a terme sumant les sinergies entre el Servei Local d’Ocupació, Creacció i l’Ajuntament de Vic que treballen per promoure l’ocupació a la ciutat.

Al llarg de l’any 2014 aquest pla específic de subvencions va rebre un total de 14 sol·licituds d’empreses i que van representar 11 llocs de treball.

L’Ajuntament de Vic anima a les empreses a acollir-se a aquesta iniciativa, ja que la subvenció encara no s’ha finalitzat. Destacar que els interessats poden tramitar la sol·licitud a través l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Vic (plaça Major) i per a més informació es pot contactar amb el Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Vic que es troba ubicat a l’edifici el Sucre, 2a planta o bé a l’Oficina municipal del Remei situada al carrer Virrei Avilés, 34. D’altra banda tota la informació la trobareu a l’enllaç: http://www.vic.cat/viure-a-vic/servei-local-docupacio.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva
CALDES DE MALAVELLA

Finalitzen les obres de la depuradora de Can Carbonell

CALDES DE MALAVELLA

L’escola de pilots d’Alguaire estarà a punt la primavera vinent

Alguaire

Concentració per reivindicar la salut mental en el treball

girona

235 alumnes de 6è de primària ballen per l’equitat a Sant Gregori

girona

S’inicien les obres per convertir el Xalet Soler en la Casa de la Tecnologia

girona

Totes les cries del musclo del Delta acabaran provenint de Roses

roses

Sant Pau descobreix una nova causa genètica d’immunodeficiència

Barcelona