Societat

Onades de fins a 7 metres per la llevantada

A Tarragona, una topada frontal entre dos vehicles a causa de la pluja fa dos morts

La llevantada “en tota regla”, en paraules del director general de Protecció Civil, Joan Delort, que afectarà fins aquest vespre el Principat, va provocar ahir un reguitzell d'incidències arreu del país. El risc més alt, però, és que la gent s'acosti massa a la costa i que es puguin produir víctimes mortals, com ha passat en altres episodis com aquests. Justament, davant del port de Barcelona es van detectar ahir onades de fins a 7 metres i l'Ajuntament de Barcelona va tancar l'accés als espigons.

A la demarcació de Tarragona, les pluges van tornar a desbordar, dimarts, el barranc de Barenys, a Salou. L'Ajuntament es va mostrar ahir especialment crític amb el manteniment que es fa de la llera de la riera, que baixa des de la comarca del Baix Camp, i la neteja de la qual seria competència de l'ACA. A més, la pluja va ser una de les causes de l'accident mortal que es va produir ahir al matí a Tarragona, a la rotonda que enllaça la Via Augusta amb l'autovia A-7. En la topada frontal va morir un matrimoni.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia