Societat

lleida

Detingut per estafa a la Hisenda francesa

La Guàrdia Civil va detenir ahir una persona i en va imputar dues més en una operació coordinada amb les autoritats franceses contra el frau fiscal a Lleida i Tarragona. El gros de l'operació, coordinada pel Tribunal de Nancy i les fiscalies francesa i espanyola, es va centrar a la capital del Segrià, on es van fer diversos escorcolls en empreses. Segons informava l'agència ACN, en una d'aquestes entrades, a l'empresa EuroStockCar, els agents van arrestar el propietari de la companyia i es van endur documentació. Els altres dos imputats són dos veïns de Lleida i Tarragona.

La investigació se centra en una organització criminal que hauria defraudat més de 60 milions d'euros a la Hisenda francesa a través de la compravenda simulada de vehicles de gammes mitjana i alta. Després, els estafadors reclamaven l'IVA pagat per aquestes compres inexistents. Les factures falses s'emetien des de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia