Societat

Activada la prealerta del pla Inuncat pel pronòstic de xàfecs aquest vespre al litoral i prelitoral central

Les pluges podran descarregar amb una intensitat superior als 20 litres en només mitja hora al Garraf, Baix Llobregat, Barcelonès, Maresme, Vallès i la Selva

Es preveu que les precipitacions es reactivin dijous al vespre i es concentrin al litoral central

Protecció Civil de la Generalitat ha activat aquest dimecres al migdia la prealerta del pla d'emergència especial per inundacions (Inuncat) per la previsió de fortes pluges a partir d'aquest vespre al litoral i prelitoral central.

Segons indica el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), a partir d'aquest vespre i durant la propera nit les pluges podran descarregar amb una intensitat superior als 20 litres en només mitja hora.

S'espera que les pluges més intenses puguin caure al Garraf, Baix Llobregat, Barcelonès, Maresme i Vallès. Els xàfecs també podran descarregar amb força a la comarca de la Selva.

Després d'una treva durant el dia de demà, dijous, es preveu que les pluges intenses es reactivin de nou al vespre i es concentrin al litoral central (Garraf, Baix Llobregat, Barcelonès i Maresme). L'episodi s'allargarà fins divendres a primera hora del matí.

Protecció Civil demana que s'extremin les precaucions a les zones on les pluges siguin més intenses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia