territori

Tres accèssits en els Premis Baix Camp per a Joves Escriptors

L’escriptora i periodista, Empar Moliner, ha estat l’encarregada de donar la benvinguda a la 35a edició del certamen

Tres joves escriptors reusencs han guanyat tres accèssits en la 35ena edició dels Premis Baix Camp, la qual s’ha dut a terme aquest dijous, 9 d’octubre, a la Sala Emili Argilaga del Centre de Lectura de Reus. Per coronar el principi de la jornada cultural la periodista Empar Moliner ha entonat la conferència de benvinguda, la qual ha desencallat somriures en el públic i ha deixat palesa una mostra de passió per la lectura: “Els escriptors han de ser lectors, perquè llegir t’obre al món”, ha començat l’escriptora.

El discurs de Moliner ha agafat també un caire realista quant a la panoràmica d’alguns escriptors: “Malauradament molts autors no han llegit els clàssics, alguns lectors tampoc, així cap problema”. Amb aquesta frase ha donat pas al lliurament de guardons. L’acte, ha acollit una posada en escena poètica, ja que un acompanyament musical de flauta travessera i guitarra han amenitzat un recital de peces teatrals a càrrec d’un conjunt d’artistes, juntament amb un recollit breu de les biografies de cadascun dels personatges de donen nom als premis del certamen.

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia