Societat

societat

Desbloquen els viatges de l'Imserso, però només els de la península

Els viatges de l'Imserso amb destinació a l'interior i a les costes de l'Estat es començaran a comercialitzar aviat, però continuen blocades les destinacions de les Canàries i les Balears. Les destinacions no peninsulars encara estan pendents que es resolgui el recurs que una de les empreses aspirants a gestionar aquests viatges ha interposat contra la proposta d'adjudicació. El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat calcula que aquesta qüestió judicial es podria resoldre en els quinze dies vinents.

Així, les persones grans començaran a rebre en els pròxims dies les cartes amb què els informaran que poden aspirar a les places que els interessin en el marc del programa de vacances de l'Imserso. Tenint en compte, això sí, que les destinacions de les Canàries i les Illes de moment no es poden adjudicar. Segons el ministeri, es posaran a la venda 665.000 places, un 70% del total previst. L'Imserso recorda que la iniciativa reporta importants avantatges en la salut i el benestar de les persones grans i que alhora dóna feina a 91.800 persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia