Societat

Un equip gironí a la final del món de robòtica

Salvauth Park participa per tercer any seguit en la World Robotic Olympiad

Un equip gironí participa aquest cap de setmana en el campionat mundial de robòtica que té lloc a Doha, a Qatar. Es tracta de l'equip Salvauth Park, que participa per tercer any consecutiu en aquesta fase final, després de les participacions en anys anteriors a la World Robotic Olympiad. Concretament, les que es van fer a Djakarta, el 2013, i a Sotxi, el 2014.

Salvauth Park va néixer l'any 2010 i des d'aquell moment s'han convertit en un dels habituals en els primers llocs de les competicions estatals i han participat en competicions internacionals. Els vuit joves de l'equip de Salvauth Park tenen entre 17 i 19 anys i, malgrat la seva joventut, també han impulsat jornades de robòtica. A Qatar, l'equip gironí participarà en la competició de GEN II Football, en la qual dos robots intenten aturar els atacs dels contrincants i fer gols. Avui dissabte tocaran els partits de lligueta, i demà es jugaran les eliminatòries finals. L'any passat l'equip va quedar 35è de més de tres-cents participants, però afronta el nou repte amb optimisme per les millores introduïdes en els prototips. Problemes de finançament no han permès que l'equip MiniSalvauth Park també fos present a Doha, malgrat haver vençut en la seva categoria estatal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia