Societat

Obriran a Lloret un centre per als sense sostre

L'Ajuntament oferirà un pis de dia als més necessitats a partir del gener

L'Ajuntament de Lloret de Mar obrirà el mes de gener un centre de dia per a les persones sense sostre del municipi. L'equip de govern (CiU i ERC-Avancem) ja té triat un pis on, amb l'ajut d'un treballador social, intentarà donar un cop de mà a veïns en situació de màxima dificultat.

La regidora de Benestar i Família, Mònica Cunill (CiU), explica que la iniciativa té la col·laboració de Càritas, que ja ofereix roba a persones amb dificultats mitjançant el servei El Rober. La intenció de l'Ajuntament lloretenc és que les persones que ho necessitin tinguin un espai on vetllar per la seva higiene personal i, en una segona fase, oferir-los la possibilitat d'anar a un dels pisos municipals tutelats.

Cunill assenyala que el servei s'oferirà a persones sense sostre i a veïns que viuen en habitatges en molt mal estat. Segons un primer càlcul, una norantena de persones es podrien beneficiar del futur centre de dia.

Els electrodomèstics

Per començar aquest projecte d'atenció social, l'Ajuntament i la Fundació Bancària Caixa d'Estalvis i Pensions de Barcelona, a través de l'Obra Social La Caixa, van signar dijous un conveni. L'entitat d'estalvis ha fet una donació de més de mil euros perquè l'equip de govern pugui comprar electrodomèstics –rentavaixelles o nevera– per al centre de dia. L'acord va ser signat per Cunill, l'alcalde, Jaume Dulsat, i la directora de l'àrea de negoci de CaixaBank, Teresa Cosials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia