Societat

Ricardo Darín dóna suport la desfilada de gossos abandonats del Bioparc

L'actor que representa al teatre Olympia l'obra “ Escenes de la vida conjugal “ fins al dia 6 de desembre, ha volgut mostrar la seua solidaritat i ajudar en la seua difusió

El món de la cultura i l'esport s'ha bolcat des de l'inici amb aquest esdeveniment recolzant la seua difusió. Actors, clubs esportius, dissenyadores o esportistes de diverses procedències han col·laborat de diferents formes en donar a conèixer la problemàtica de l'abandonament de gossos i el compromís que suposa adoptar un gos com a forma individual de col·laborar en el benestar d'aquests animals en facilitar una llar.

Ara ha estat Ricardo Darín que està a València, fins el 6 de desembre representant l'obra d'Ingmar Bergman dirigida per Norma Alejandro “Escenes de la vida conjugal”, que ha volgut mostrar el seu compromís particular. Ha estat la seva manera de col·laborar amb aquesta desfilada solidari que organitza AUPA ( Adopta un gos abandonat ) i BIOPARC i ja celebra la seua setena edició.

Amb aquestes desfilades es pretén donar a conèixer la possibilitat d'adoptar un gos de forma individual o en família i també com a regal amb uns condicionants molt clars : ha de ser una decisió compartida i responsable.

Aquest diumenge a la plaça d'accés de BIOPARC se celebrarà a les 12 hores i en una zona oberta a tot el públic la desfilada de 50 gossos que busquen una llar i persones que es comprometen amb ells com el que són “un mes de la família”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia