Societat

Escola Valenciana i Intersindical Valenciana posen en comú propostes per la igualtat lingüística

Ambdues entitats han coincidit en la necessitat d'introduir el requisit lingüístic en l'Administració

Escola Valenciana i Intersindical Valenciana s'han reunit per valorar la situació actual del valencià en els diferents àmbits de la societat. Durant la trobada, el sindicat ha lliurat a Escola un document sobre les “propostes per la igualtat lingüística” entre les quals es troba la necessitat de crear un nou marc jurídic que pose les bases i els mitjans per aconseguir que totes les persones tinguen els mateixos drets lingüístics.

En aquesta línia, les dues entitats han coincidit també en la necessitat d'introduir el requisit lingüístic en l'Administració, és a dir, d'estendre el coneixement de les dues llengües oficials, castellà i valencià, als treballadors de les administracions públiques, així com exigir el mateix perfil lingüístic en la immediata reobertura de RTVV, que és un espai comunicatiu fonamental per a afavorir la normalització lingüística.

Finalment, Escola Valenciana i Intersindical Valenciana han acordat continuar treballant de manera coordinada per aconseguir avançar envers una veritable igualtat lingüística.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia