Societat

gastronomia

Menús econòmics a la Part Alta, l'antídot a la crisi

L'Associació de Restaurants de la Part Alta de Tarragona (ARPA) va presentar ahir la nova edició de les jornades gastronòmiques La Part Alta Somriu a la Crisi. Del 4 al 21 de febrer, s'oferiran menús i menús degustació de 19 a 32 euros. Per cada ampolla de vi o cava que els clients demanin durant l'àpat en rebran una de regal per endur-se a casa. L'ARPA creu que les jornades són “un antídot” per combatre el febrer, un dels mesos més durs. Hi col·laboraran onze cellers i s'espera superar el rècord de 12.000 participants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Campdevànol

Punt d’autoreparació de bicicletes a la font del Tòtil

Campdevànol
GIRONA

Els pagesos gironins protesten per una nova baixada del preu de la llet

GIRONA
Societat

Acord per ampliar el festival Roses de Reus

Reus
FIGUERES

Restauraran la façana i els elements patrimonials del Teatre el Jardí

FIGUERES
Urbanisme

Rebategen carrers de Sarrià per denunciar la destrucció dels jardins de Can Raventós

Barcelona
societat

Barcelona vol limitar l’horari d’obertura a l’entorn del carrer Tuset

barcelona
BADALONA

Els usuaris de Can Bofí Vell, condemnats a viure de nou al carrer

BADALONA
Albanyà

Bassegoda recupera el sant Miquel vandalitzat fa més de 20 anys

Albanyà
infraestructures

Posen en marxa els ascensors de l’estació de Mollet Sant Fost

MOLLET DEL VALLÈS