Societat

societat

Premis a les millors botifarres d'ou i donació solidària

La Fundació d'Oficis de la Carn i la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters va convocar aquest dijous gras el primer concurs de botifarres d'ou artesanes. Els guardons van ser per a la Xarcuteria Hernando de Barcelona, que va guanyar la categoria tradicional, i per a l'establiment l'Avi David, també de Barcelona. Aquest últim va elaborar una botifarra amb fetge d'ànec, codony i vi de Sauterns. L'objectiu del concurs és potenciar els productes com la botifarra d'ou, típica per celebrar l'entrada del carnestoltes. El certamen tenia també un vessant solidari, ja que la inscripció requeria aportar productes de xarcuteria que van ser donats al Banc dels Aliments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia