Societat

Jané confirma que hi ha “més d'una persona denunciada” per abusos sexuals als Maristes a més del pederasta confés

Sobre el fet que el 2005 un exalumne comuniqués haver patit abusos del mateix professor, el conseller puntualitza que una denúncia per via telemàtica s'ha de ratificar a comissaria

El conseller d'Interior, Jordi Jané, ha confirmat que en els casos d'abusos sexuals a l'escola Maristes Sants-Les Corts “hi ha més d'una persona denunciada” a part de l'exprofessor que va reconèixer públicament haver abusat d'alumnes, Joaquín Benítez. Ho ha dit Jané a Catalunya Ràdio sense voler entrar en més detalls de si seria una segona persona o més d'una i quan hauria exercit a l'escola. Preguntat per què una denúncia contra el mateix professor presentada al 2005 per via telemàtica no va tirar endavant, Jané ha defensat la tasca dels Mossos d'Esquadra i ha puntualitzat que s'ha de ratificar a la comissaria. El conseller ha subratllat també que el 2005 era el moment en què els Mossos d'Esquadra s'estaven desplegant a la ciutat de Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia