Societat

Arenys de mar

Escudella de recapte popular al Calisay

L'escudella de recapte que organitzen els joves de l'agrupament escolta Flos i Calcat amb les aportacions que fan els veïns i els comerços és un dels actes més esperats el dia abans que acabi el carnaval. L'olla dissenyada especialment per a l'ocasió pel cuiner Pep Salsetes, que als inicis cuinava el brou, té capacitat per a uns 500 litres. Ahir a la tarda, sota les ordres del cuiner Imanol Corroto es tiraven les verdures i es deixaven les mandonguilles i la pasta per a l'últim moment. A quarts de nou confiaven omplir un cop més la sala del Calisay amb centenars de comensals i repartir el miler de racions que cada any es comparteixen de l'àpat popular. El cert és que no n'acostuma a sobrar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
INFRAESTRUCTURES

Avança l’estació de l’L9 I l’L10 a la plaça Maragall

Barcelona
Informació especial

La Universitat de Girona incrementa la seva oferta acadèmica

Estat Francès

Esclaten violentes protestes a Martinica per l’augment del cost de la vida

Barcelona
Successos

Justícia convoca una reunió d’urgència arran del suïcidi d’un pres a Lledoners

Barcelona

La Taula de Mobilitat i Ús Públic de la Garrotxa reivindica el bus Rumbus

LA GARROTXA
la crònica

Les delícies de la cuina d’aprofitament

L’AENTEG trasllada la seva seu i estrena identitat corporativa

GIRONA
SOCIETAT

Trànsit preveu que 460.000 cotxes sortiran de l’àrea de Barcelona en un pont de la Mercè marcat per la pluja

BARCELONA
ciència

La UB i el VHIR s’alien per crear pell humana bioimpresa

Barcelona