Societat

200 persones encerclen els Maristes per mostrar confiança en el centre tot i l'escàndol dels abusos

“Aquesta és una escola viva”, diu un dels participants a la cadena humana formada per alumnes, pares i mares que han passat pel col·legi en les últimes dècades

Confio en els Maristes. Aquest ha estat el clam escrit en pancartes i cartells i sota el qual s'havia convocat la cadena humana d'antics alumnes que ha encerclat el centre Maristes Sants-Les Corts, sacsejat per diversos casos d'abusos sexuals que s'han conegut en els últims dies. Més de 200 persones de totes les edats -entre alumnes, pares i mares que han passat al llarg de les dècades per l'escola- han donat suport a la comunitat educativa del centre i també a les víctimes de les agressions. “Aquesta és una escola viva”, ha dit un dels participants a la cadena, Francesc Cabedo, que ha lamentat el “xou que s'està muntant”, tot i que espera que qui va abusar d'alumnes sigui “castigat”. “Els meus fills estan súper contents de ser maristes”, ha manifestat la Teresa, mare de l'escola.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia