Societat

Els Maristes es presentaran com a acusació particular en tots els casos

El director del centre reconeix que no coneixia el protocol d'Ensenyament però defensa la seva gestió en el cas dels abusos

Confirma que els Mossos els han demanat informació sobre cinc treballadors

El director del Col·legi Maristes Sants-Les Corts es presentarà com a acusació particular en tots els casos denunciats per abusos sexuals presumptament comesos per almenys tres professors, un dels quals el confés Joaquín Benítez, i un monitor en el seu centre. Així ho ha confirmat el director de l'escola, Raimon Novell, en una entrevista a Catalunya Ràdio, en què ha defensat la gestió feta pel centre en els casos d'abusos comesos al llarg dels últims anys, tot i que també ha admès que no coneixia el protocol d'Ensenyament en aquests casos. “Si existeix una normativa se'ns hauria d'informar”, ha lamentat Novell.

El director del centre ha lamentat el judici paral·lel que s'està fent d'aquest cas i ha confirmat que els Mossos han demanat informació al centre sobre quatre persones vinculades amb el Col·legi, un exmonitor de la Fundació Pere Tarrés i els professors Joaquín Benítez, A. F., i M. M.. Després de sortir de l'emissora, Novell ha rebut una notificació dels Mossos en què se li requereix informació sobre un cinquè professor, segons ha confirmat el mateix director dels Maristes a Catalunya Informació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia