Societat

societat

Interior culpa de l'incendi a l'estació la “deixadesa” d'Adif

Encara que sense citar-la explícitament, el conseller d'Interior de la Generalitat, Jordi Jané, va culpar ahir Adif de l'incendi a l'estació abandonada que dimarts va provocar el caos en el servei de Rodalies. Segons Jané, el foc no va tenir un origen elèctric, sinó que la causa última va ser l'estat de “claríssima deixadesa” en què Adif té la infraestructura.

“La culpa és del propietari d'aquella infraestructura, on hi havia mobles i matalassos abandonats”, va destacar el conseller en una compareixença al Parlament.

Jané va voler subratllar que l'incendi es va provocar en aquest context d'abandó i va rebutjar que es “vulgui apuntar que els responsables siguin els Mossos d'Esquadra que no vigilen prou”, en una clara al·lusió a les declaracions del president d'Adif, Gonzalo Ferré, que havia citat una suposada falta de control de la policia catalana. Aquestes declaracions, segons Jané, són un intent de desviar la responsabilitat.

Jané ha destacat que precisament ha estat la investigació dels Mossos la que ha conclòs que l'origen de l'incendi no és elèctric sinó un foc, i que així ho han fet saber a les autoritats judicials. Encara no és clar si ha estat o no intencionat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia