Societat

Feina per a 846 persones en situació de risc

L'índex d'inserció laboral del programa Incorpora creix un 38%

El programa d'integració laboral de l'Obra Social La Caixa, Incorpora, va facilitar al llarg de l'any passat 846 llocs de treball a persones en situació de vulnerabilitat. Respecte al 2014, en què es va donar feina a 612 persones, hi va haver un 38% més de beneficiats per aquest programa. La inserció laboral d'aquestes persones va ser possible gràcies a la implicació de 291 empreses gironines en el projecte de responsabilitat corporativa i a la col·laboració de catorze entitats, encarregades de desenvolupar Incorpora a les comarques gironines.

Aquest programa d'integració laboral de l'Obra Social La Caixa, vigent des del 2006, es dirigeix prioritàriament a persones amb discapacitat, discapacitats de llarga durada, exreclusos, immigrants, joves en risc d'exclusió i víctimes de la violència de gènere, entre altres col·lectius. L'objectiu principal d'Incorpora és construir ponts entre empreses i entitats socials que es dediquen a la integració laboral per crear un clima de comprensió que es tradueixi en oportunitats per als més desfavorits com a mecanisme per combatre l'exclusió social. Una figura clau d'Incorpora són els tècnics d'inserció laboral. A la demarcació, hi ha una xarxa de vint-i-dos d'aquests tècnics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia