Societat

Nou màster en patrimoni cultural a la UdG

Forma part del Campus d'Excel·lència del Turisme i l'Aigua

La Universitat de Girona (UdG) programarà un màster de referència internacional en els àmbits estratègics de patrimoni cultural i natural, en el marc de l'Agrupació d'Universitats del Mediterrani Occidental. Aquesta iniciativa, impulsada per la UdG, ha de servir per intercanviar actuacions docents, de recerca i de transferència en l'àmbit de l'aigua, el turisme, el patrimoni, l'alimentació i la migració. Aquesta iniciativa s'emmarca dins el Campus d'Excel·lència Internacional Euromediterrani del Turisme i de l'Aigua, que es comparteix amb la Universitat de les Illes Balears, amb la participació de l'ICRA i el CSIC.

Investigació

El vicerector de planificació, innovació i empresa de la UdG, Ramon Moreno-Amich, explica que s'han aconseguit els recursos necessaris per iniciar el procés per concretar aquest màster gràcies a una ajuda de l'Estat. A finals del 2015 hi va haver una convocatòria d'ajuts, es van demanar 350.000 euros i finalment se'n van assolir 228.000, que es reparteixen entre les dues universitats. Però, a més, l'ajut també servirà per portar investigadors postdoctorals a fer estades en els àmbits d'aigua, turisme i agroalimentació i a impartir docència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia