Societat

Un home fereix d'un tret una agent dels Mossos a Santa Coloma de Gramenet

L'individu estava a punt de ser detingut quan ha agafat la pistola a un dels policies i ha disparat contra la víctima

L'agent només pateix ferides lleus perquè l'armilla antibales ha aturat el projectil

Una agent dels Mossos d'Esquadra ha patit aquest dimecres lesions lleus a Santa Coloma de Gramenet per un tret de pistola. Una persona a la qual la policia estava a punt de detenir ha agafat la pistola d'un dels agents i ha disparat contra ella. L'acció no ha tingut pitjors conseqüències perquè la bala ha quedat atrapada a l'armilla antibales de la policia.

Segons han informat a Efe fonts pròximes al cas, els fets han passat cap a dos quarts de set de la tarda, a l'altura del número 49 del carrer avinguda Generalitat de Santa Coloma de Gramenet, a on els Mossos s'havien desplaçat per practicar una detenció.

El cos policial ha explicat a través de les xarxes socials que l'home, que tenia una ordre de detenció, estava “creant aldarulls al carrer” i era “agressiu”. Quan els policies han volgut reduir-lo, “hauria agafat l'arma d'un agent i hauria disparat a una mossa que està fora de perill gràcies a l'armilla antibales”, han detallat els Mossos d'Esquadra.

L'agent només ha quedat ferida de caràcter lleu i els seus propis companys l'han traslladada a un hospital.

Els agents han demanat reforços i finalment han pogut reduir l'autor del tret, segons les mateixes fonts. L'home ha estat detingut per un delicte de temptativa d'homicidi i atemptat a agents de l'autoritat.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha atès al lloc dels fets dos mossos més, que han patit contusions en aquesta operació policial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia