Societat

Salou s'oposa a un nou paquet turístic que ven sexe i alcohol

Reclama que deixi de fer-se servir el seu nom en un programa per a joves francesos que es farà al maig

La comercialització de dos ‘tours' més vincula la població al turisme de borratxera

Nova polèmica a Salou per la publicitat d'un paquet turístic per a joves francesos que es farà al maig a la població per segon cop i que vincula la seva estada al sexe i l'alcohol. L'Ajuntament de Salou va mostrar ahir la seva oposició a la celebració de l'anomenat Karibean Spring Break, un programa que està previst que se celebri del 5 al 8 de maig i que, en la seva comercialització, està replet de referències al consum d'alcohol i al sexe com a atractius. El paquet està previst que atregui entre 1.000 i 2.000 joves, que s'allotjaran exclusivament en un hotel de la localitat.

El Patronat de Turisme va expressar ahir el seu “rebuig més enèrgic” al festival i va reclamar que de manera immediata deixi d'emprar el nom de Salou en la seva comercialització –el programa, però, es comercialitza fent servir el nom de Barcelona al seu logotip–. L'Ajuntament ja s'havia oposat enguany a la celebració del polèmic Saloufest, que tot just des d'ahir i fins dissabte té en marxa a la població la tercera i darrera tongada d'enguany, que aplegarà 1.000 universitaris britànics.

El programa del Karibean Spring Break inclou diverses festes, tant de dia com de nit i matinada, i la publicitat al seu lloc web oficial promet “perdre la noció del temps i el control del cos” en un “ambient calent, sense tabús”. Malgrat que aquests dies la publicitat incloïa la promesa d'una “primera orgia a Espanya”, segons va informar Efe dilluns, ahir aquesta referència havia estat esborrada del lloc web, que sí que mantenia diverses referències directes a la promesa de sexe durant l'estada.

El gerent del Patronat de Turisme, Joan Carles Capilla, va fer una crida als empresaris implicats perquè abandonin aquest tipus de pràctiques que “perjudiquen” la imatge de Salou i va advertir que el consistori vetllarà pel compliment de l'ordenança de civisme. L'Associació Hotelera Salou Cambrils la Pineda i la Federació d'Hostaleria es van sumar a la petició.

Barra lliure de cervesa i festes en un vaixell

El Karibean Spring Break no és l'únic programa que vincula Salou amb el turisme de borratxera. L'agència francesa Funbreak comercialitza dos paquets a Salou que fan servir la festa desenfrenada en alta mar i la barra lliure
“de cervesa i sangria” com dos dels seus atractius. Es tracta, d'una banda, de l'Spring Break, que se celebrarà en les mateixes dates que el polèmic Karibean, i , de l'altra, del paquet per als mesos d'estiu Salou B**ch . Tots dos s'adrecen a joves francesos d'entre 18 i 25 anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pau Bosch
Nou president d’Amics de la Rambla

“Ara el nostre objectiu és obrir la Rambla al mar”

Barcelona
SOCIETAT

La síndica posa el focus a l’alberg de Badalona

Badalona
societat

L’esclavitud dels segles XV i XIX, a debat al Museu de l’Escala

l’escala
administracions

La Casa del Mar promocionarà el patrimoni pesquer de Llançà

llançà
sequera

La nova fase d’excepcionalitat dona més marge per omplir les piscines

barcelona
Societat

Mor Miquel Massana, fundador de l’empresa Centre Tèxtil Massana

SERVEIS

La Paeria atura la supressió de la recollida porta a porta a Pardinyes i Balàfia

LLEIDA
GIRONA

Puente preveu aviat la licitació del projecte d’enllaç del TAV i l’aeroport

GIRONA
estats units

TikTok demanda als EUA per una llei que amenaça de vetar el seu ús al país

barcelona