Societat

Detinguts dos Hells Angels per extorquir un tatuador de Tarragona

Un grup de tres homes van abordar la víctima quan sortia de casa seva, el van agredir, li van regirar la casa i li van robar 300 euros

Els agressors li van exigir un pagament de 2.000 euros mensuals

Els Mossos d'Esquadra van detenir entre el 30 i el 31 de març dos membres del Hells Angels Motor Club per haver presumptament extorquit i robat al propietari d'un estudi de tatuatges de Tarragona, segons ha informat aquest dissabte el cos policial.

La víctima va denunciar a la policia que el passat 16 de març va ser abordat amb violència per un grup de tres homes quan sortia del seu domicili. Segons va explicar als agents, els assaltants el van intimidar amb un martell i el van obligar a tornar a entrar a casa seva.

Un cop a dins, li van donar diversos cops de puny i el van amenaçar amb esclafar-li la mà amb el martell. Els agressors van regirar l'habitatge i li van sostreure 300 euros. En comprovar que només tenia aquesta quantitat, li van exigir el pagament de 2.000 euros mensuals.

La víctima va manifestar que coneixia un dels assaltants i que era el vicepresident del Motor Club Hells Angels. Segons ell, aquesta persona li va fer saber que un dels motius de l'extorsió era que havia tingut una relació sentimental amb la seva parella. La segona raó tenia a veure amb la competència professional que l'home afirmava que li feia, ja que també tenia un estudi de tatuatges a Santa Coloma de Gramenet. En aquest sentit, el xantagista va retreure a la víctima el fet que hagués fet córrer dins del món dels tatuadors que els Hells Angels es dedicaven a extorquir i segrestar persones.

La investigació policial va permetre identificar dos dels tres assaltants, un dels quals va ser detingut in fragranti el 30 de març en un centre comercial de Barcelona, quan intentava cobrar el primer pagament. Es tracta d'un home de 31 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Barcelona.

El segon sospitós va ser detingut un dia més tard a Barcelona. És un jove de 26 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sant Feliu del Llobregat.

Se'ls acusa dels delictes de robatori amb violència i intimidació, extorsió i violació de domicili. Després de prendre declaració als detinguts, el jutge va decretar l'ingrés provisional a presó de tots dos.

La investigació es manté oberta i no es descarten noves detencions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia