Societat

Societat

L'Aniol sacseja el cor d'Arenys de Mar

L'AMPA de l'escola Sinera engega una campanya solidària per recaptar fons per a la Fundació Sant Joan de Déu, que atén l'alumne d'onze anys

Es diu Aniol Piqueras Nualart, té onze anys i li van diagnosticar un càncer, un limfoma de tipus B del qual evoluciona favorablement un cop va ser operat, gràcies en bona part al suport de la Fundació Sant Joan de Déu. L'Aniol és alumne de l'escola Sinera d'Arenys i els seus pares van traslladar a l'AMPA la proposta d'ajudar a recaptar fons per destinar-los a l'entitat com a mostra d'agraïment per la feina que fa amb els infants i les famílies que han d'afrontar aquesta malaltia. L'AMPA no només va respondre amb un entusiasme encomanadís sinó que ha volgut fer partícips del gest la resta d'entitats locals del municipi, les quals vol mobilitzar per obtenir el màxim de recursos. L'esperit solidari ha començat a caminar i el programa d'activitats creix dia a dia. La presidenta, Mireia Torres, es mostra molt satisfeta amb el camí que ha pres la iniciativa. “Des de l'AMPA estem molt agraïts a la família de l'Aniol per haver compartit amb nosaltres la proposta i poder ajudar en la tasca tan lloable que du a terme la Fundació”, precisa i reconeix que tot i no ser un repte fàcil “a Arenys de Mar la solidaritat i la col·laboració no vénen pas de nou”. De moment ja hi ha embastats uns quants projectes com ara unes polseres amb el nom d'Aniol que es vendran en diferents comerços en els propers dies i un programa d'activitats que inclou, entre d'altres, la donació de dos euros per entrada de l'obra que es farà al Teatre dels Seràfics el dia 18, una jornada multiesportiva el dia 22 i una classe d'exhibició al Calisay el 28. “Vam fer una primera reunió aquesta setmana amb les entitats per recollir idees i veure com es poden materialitzar”, explica Torres, que avança que l'objectiu inicial és poder dur a terme una activitat mensual, com a mínim “i que l'Aniol pugui assistir-hi quan es trobi amb prou forces”. “Casos com aquest donen sentit a la feina que fem des de l'AMPA, donant suport i col·laborant amb els infants i a les famílies. Perquè ara ha tocat a l'Aniol, però li pot passar a qualsevol altre alumne”, assenyala.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia