Societat

DIES DE VI I ROSES

Irina Shayk encara no es casa

Pronovias tanca la setmana blanca amb Amaia Salamanca i una filla de Schwarzenegger
Els Ailanto s'estrenen en el món de les núvies i la firma Céline obre botiga al passeig de Gràcia

Irina Shayk va tornar a ser ahir la imatge de Pronovias en la desfilada que la firma va fer al pavelló italià de la fira de Montjuïc, aquest cop sota 1.500 bombetes penjant del sostre que canviaven de color. El moment més emocionant, quan es van tornar violetes al ritme del Purple rain de Prince. “M'agradaria casar-me en el futur, però no sé quan; a més, estic molt concentrada en la meva carrera”, deia després de l'assaig que va compartir amb els àngels de Victoria's Secret Romee Strijd, Cindy Bruna, Jac Jagaciak i Kate Grigoreva. Ni una paraula del possible candidat a marit, Bradley Cooper, amb qui va començar a sortir després de la seva relació amb Cristiano Ronaldo. “D'això ja sabeu que no en dic res”, responia quan li preguntaven si cuinava per a l'actor. La model russa, que ara viu a Nova York, ha penjat a Instagram una foto amb el pernil i la truita de patates que va menjar per sopar ahir en arribar a Barcelona, una teca que diu que li encanta.

Hervé Moreau va triar per a Irina un femení disseny ajustat que juga amb les transparències, els brodats florals i les aplicacions joia, “un vestit ideal per casar-se, que et fa un cul molt sexy”, deia la model de corbes suggeridores. “No sempre em veig sexy, no us penseu. Quan em miro al mirall al matí penso «oh, Déu meu, he d'anar al gimnàs!»”, deia.

“Irina repeteix amb nosaltres perquè és ideal, ho té tot. Desfila i també és un personatge del cor”, comentava l'amfitriona de la desfilada, Susana Gallardo. La nit abans vam veure la dona d'Alberto Palatchi en una inauguració selecta i gairebé privada, tot i que era en ple passeig de Gràcia. Es tractava de l'obertura de la botiga de la firma Céline a l'espai que ocupava la galeria Loewe. La reconeguda directora creativa de la casa de moda, Phoebe Philo (que ja destacava fa 20 anys quan era l'assistent de Stella McCartney a Chloé), dissenya peces de fons d'armari per a una dona amb chic parisenc, independent i professional. Roba sense artificis, amb bona caiguda, mida oversize i colors naturals. I també complements, sabates amb dissenys originals però còmodes, allunyades dels Louboutin de taló impossible que van fer caure un parell de models durant la bella desfilada de Naeem Khan. O la bossa estrella de la casa, la Phantom, que aparenta la forma d'una cara i que duia Susana Gallardo. També la tenen Linsay Lohan, Jessica Simpson i la instagramer Chiara Ferragni, una de les convidades estel·lars de Pronovias en una edició en què aquest tipus de celebrity (bones eines de màrqueting per a les firmes pels seus molts seguidors) ja ocupa més espai al front row que les famoses.

Malgrat tot, el que no falta mai en la impressionant desfilada que clausura la Barcelona Bridal Fashion Week és alguna jove possible clienta amb cognom important. Aquest cop la llista l'encapçalava l'actriu Amaia Salamanca, que ja té dos fills amb Rosauro Varo, però que diu que no pensa en casament fins que passin molts anys de relació: “No hi ha compromís més fort que formar una família.” També hi era Katherine, la filla gran d'Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver, de 27 anys, en el seu segon viatge a Barcelona. El seu segon nom és Eunice, el de la seva àvia, germana de JFK. “Em sento mig Kennedy i mig Schwarzenegger”, deia ahir a aquest diari. Amb formació periodística com la seva mare –“ella és una icona per a mi”–, diu que es dedica a escriure llibres i acaba de fitxar com a ambaixadora de Pronovias.

Aquesta setmana nupcial hem tingut una agradable sorpresa: l'entrada de Iñaki i Aitor Muñoz en el món nupcial amb una primera col·lecció, de només deu dissenys, que l'any que ve serà més completa i fins i tot potser desfilarà en passarel·la. “Ho vam decidir fa un mes perquè tenim moltes clientes que ens demanen vestit de núvia”, deien en la floral presentació que van organitzar dijous a l'hotel Mandarin Oriental. L'amenaça de pluja va impedir que es fes a la terrassa, però els vestits lluïen igual de bé el seu aire romàntic, lànguid i vintage, a vegades Blancaneu i d'altres Claudette Colbert, però totalment contemporani. Tots els teixits, tuls, guipurs, organdís i jacquards en crema i blanc, duien alguna o altra referència als jardins, una passió dels germans que van batejar la seva firma de moda amb el nom de l'arbre dels Déus, Ailanto.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia