territori

Aigües de Reus inverteix 217.000 euros en millores de la xarxa de sanejament

Els veïns dels carrers implicat en els treballs no hauran de pagar res

L'empresa municipal d'aigües millorarà la xarxa de sanejament de l'avinguda de Jaume I i del Camí de l'Aleixar, amb unes obres de millora que s'iniciaran a partir d'aquesta setmana. Al primer dels vials s'hi invertiran 122.716,21 euros i els treballs s'allargaran fins a l'avinguda de Salou, afectant el tram entre l'avinguda de Pere el Cerimonió i la plaça del Canal. L’actuació consistirà en la substitució de les canonades existents, que es troben en un estat molt deficient, per unes de noves que permetran ampliar la capacitat de la xarxa i el seu comportament especialment davant episodis de pluges intenses.

S’instal·laran noves canonades de major diàmetre i capacitat que les existents, en total es construiran 347 ml de nova canalització de PVC de diàmetre 630 i 500 mm, així com 13 pous de registre, substituint també 26 escomeses existents d’aigües residuals. Aquestes obres, amb una durada estmiada d'un mes i mig, no suposaran cap despesa econòmica pels veïns i estaran finançades íntegrament per Aigües de Reus.

No obstant, sí que hi haurà afectacins al trànsit. Es tallarà un dels dos carrils de circulació i es prohibirà el trànsit de vehicles en direcció a la plaça d’Hèrcules. El trànsit es desviarà des de la plaça del Canal, on els vehicles hauran de circular per l'avinguda de Sant Bernat Calbó i l’avinguda Cardenal Vidal i Barraquer.

Obres al camí de l’Aleixar

La segona obra que portarà a terme Aigües de Reus, de 95.179,36 euros i sense afectació per als veïn, es preveu iniciar la setmana que ve. Es tracta de la millora de la xarxa de sanejament del Camí de l’Aleixar, entre el carrer de Campoamor i el passeig Sunyer. També s’hi instal·laran noves canonades per ampliar la capacitat de la xarxa actual i evitar problemes d’inundacions en episodis de pluges intenses.

Igualment, s’hi instal·laran noves canonades de major diàmetre i capacitat que les actuals. En total, es construiran 216 ml de nova canalització de PVC de diàmetre 630 i 400 mm, així com 5 pous de registre, substituint també 24 escomeses existents d’aigües residuals.

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva