Societat

Els forenses egipcis determinen que hi va haver una explosió a l'avió d'EgyptAir

Els estudis preliminar de les restes humanes localitzades al mar del vol MS804 desaparegut apunten aquesta possibilitat, tot i que no s'han trobat explosius

Els forenses egipcis que han fet els informes preliminars de les restes humanes trobades al mar de l'avió d'EgyptAir desaparegut el 19 de maig al Mediterrani quan feia la ruta París-el Caire i es trobava a només 280 quilòmetres d'arribar al seu destí.

La setmana passada, la companyia aèria ja va informar que l'A320 que es va estavellar al mar va enviar set alarmes informant que hi havia fum a la cabina i problemes tècnics. Els avisos, registrats pel centre d'operacions de la companyia, es van produir només escassos minuts abans que la nau desaparegués dels radars dels controladors.

Mentrestant, les tasques de recerca per localitzar l'avió continuen entre la illa grega de Creta i la costa egípcia, sobretot per intentar localitzar les caixes negres, que permetrien saber què va passar exactament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia