Societat

successos

Operació policial per atrapar l'autor de la mort de l'empresari gironí Jordi Comas

Els Mossos d'Esquadra han detingut una persona a Barcelona i s'espera que hi hagi més arrestats

Els Mossos d'Esquadra estan realitzant una operació a Barcelona en què ja haurien detingut una persona relacionada amb la mort del president de la FOEG, Jordi Comas, ara fa tres anys a casa seva a Platja d'Aro, el 18 de novembre de 2012.

Segons ha avançat la Cadena Ser i han confirmat els Mossos d'Esquadra a aquest diari, l'operació s'esta desenvolupant a Barcelona, en què es preveuen realitzar més detencions.

Comas va morir a mans d'uns encaputxats que van entrar a casa seva a Platja d'Aro i també van lligar de mans i peus la seva dona, Carme Hospital, i van aconseguir endur-se el contingut de la caixa forta. Tant la família com els investigadors estan convençuts que la mort de Comas, asfixiat al sofà, no era l'objectiu dels assaltants, que anaven a robar i que li van causar la mort quan es va resistir. Quinze dies abans de l'atac mortal, tres encaputxats ja van assaltar Jordi Comas quan entrava a casa seva. El van colpejar i va caure a terra, però es va disparar l'alarma i els sospitosos van fugir corrents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia