Societat

La continuïtat del correbou d'Olot, a debat

Ràdio Olot, El Punt Avui i ‘La Comarca' encaren avui antitaurins i taurins

Els antitaurins i els taurins es trobaran cara a cara avui (19.30 h) a l'exterior de la plaça de braus d'Olot per contrastar els seus arguments en el marc de la consulta popular sobre la continuïtat del correbou que es farà de l'1 al 7 de juny vinent. El debat, organitzat per Ràdio Olot, El Punt Avui i La Comarca, serà moderat pel periodista i cap d'informatius de l'emissora olotina, Jordi Altesa. Hi participaran el president de la fundació Fauna, David Serramitjana; l'activista antitaurina Ares Ferrer; el president de la penya taurina d'Olot i de la Garrotxa, Pepe Amores, i el també membre d'aquesta entitat, Toni Fierro.

El debat durarà una hora i, a la part final, els organitzadors han convidat periodistes dels principals mitjans de comunicació a la comarca de la Garrotxa perquè facin preguntes sobre el tema. En cas de pluja, aquest debat es faria a la sala de plens de l'ajuntament d'Olot, a Can Joanetes.

Ràdio Olot també dedicarà espais de debat sobre la consulta en els programes 5 Minuts Més i La Tertúlia, el qual, per exemple, en l'edició d'ahir va reunir joves que podran votar per primer cop en aquesta consulta per saber què opinen sobre el tema.

Olot ha de deixar d'organitzar correbous? Aquesta és la pregunta de la consulta popular que ha de servir per renovar, o no, la concessió que té la penya taurina local per fer aquest acte. Hi poden participar tots els empadronats a Olot a partir de 16 anys i el vot és electrònic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia