Territori

El Govern no preveu per ara cap nou desplegament de departaments a la Catalunya Central

Presidents dels Consells Comarcals i alcaldes de les capitals de la regió es retroben a Vic amb la delegada territorial, Laura Vilagrà, per tractar sobre la cohesió territorial.

El passat dilluns 23 de maig, es va dur a terme una nova trobada de la Delegada territorial del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, amb els Alcaldes i Alcaldesses de les capitals de comarca i els Presidents i Presidentes dels Consells Comarcals, de la Catalunya Central. En aquesta trobada, celebrada a l’Ajuntament de Vic, es va donar continuïtat a la ja realitzada en primer terme a Solsona el proppassat mes de febrer i amb la qual des de la Delegació del Govern es pretén materialitzar la voluntat de cohesió del territori. A la capital d’Osona, Vilagrà va exposar les diferents gestions i treball endegat en els darrers mesos en el marc de la Catalunya Central des de la pròpia Delegació i en interrelació amb els diferents agents del territori i el propi Govern de la Generalitat. En aquest sentit, ha emfatitzat en aspectes relatius a mobilitat i infraestructures.

La notícia completa a Info Anoia


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.