Societat

seguretat

EL DESALLOTJAMENT DE GRÀCIA

Dotze contenidors bolcats i un de cremat, pintades i quatre mossos ferits lleus en la segona nit d'aldarulls a Gràcia

La Policia ha portat dos soldadors perquè enganxessin les plaques metàl·liques que tapien l'accés al Banc Expropiat després que alguns manifestants aconseguissin obrir-les

La segona nit d'aldarulls al barri de Gràcia aquest dimarts després del desallotjament del Banc Expropiat ha registrat dotze contenidors bolcats i un de cremat, així com diverses pintades, segons dades provisionals que els Mossos d'Esquadra han facilitat a mitjanit. Quatre agents dels Mossos han patit contusions lleus i no consta que el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) hagi hagut d'atendre cap ferit en el lloc dels fets.

Segons les dades provisionals, no consta tampoc cap detingut. Al punt de la mitjanit, els Mossos han portat dos soldadors perquè enganxessin de nou les plaques metàl·liques que tapiaven l'accés al Banc Expropiat després que alguns manifestants aconseguissin obrir-les per intentar reocupar l'edifici.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia