Societat

Salut investiga un brot de gastroenteritis que afecta sis nens que van anar a un torneig de futbol a Cassà de la Selva

Se sospita que l'origen de la intoxicació és un menú infantil que van menjar en un restaurant de la zona

Els casos són lleus i no requereixen ingrés a l'hospital

L'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) investiga un brot de gastroenteritis que ha afectat sis nens que dissabte van anar a un torneig de futbol a Cassà de la Selva (Gironès).

Els afectats van ser atesos el mateix dia a l'hospital Josep Trueta de Girona amb símptomes d'haver patit una intoxicació alimentària. El diagnòstic va ser lleu i no va caldre fer cap ingrés hospitalari.

En total, són sis nens vinculats al club futbol Bisbalenc que havien anat amb les seves famílies a Cassà de la Selva per participar en una competició. Quatre dels sis intoxicats formaven part de l'equip que va participar a la competició. Els altres dos eren menors que anaven amb el grup com a acompanyants.

A l'espera que els resultats de les analítiques determinin l'origen de la infecció, Salut sospita d'un menú infantil que els menors van menjar per dinar en un restaurant de la zona. De fet, de les 25 persones que formaven el grup només, entre nens i familiars, només sis ha patit gastroenteritis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia