Societat

esports

conferència

Debats a l'Alfolí s'estrena amb l'esport professional

L'edifici d'Alfolí de la Sal, a l'Escala, serà el marc aquest juny del cicle sobre esport i economia dins els Diàlegs a Alfolí i que ens els darrers anys s'havien fet a la biblioteca Víctor Català. La primera conferència serà divendres, 3 de juny, amb l'economista Gonzalo Bernardos, que parlarà sobre Com dirigir un club esportiu cap a l'èxit. La següent serà el dissabte 11 de juny, amb l'economista Josep Maria Gay de Liébana i el tema La bombolla del futbol. Els Debats a l'Alfolí estan programats per a les vuit del vespre i en farà la presentació Carles Duarte, president del Consell Nacional de la Cultura i les Arts.

Gay de Liébana és professor titular d'economia financera i comptabilitat a la Universitat de Barcelona i centra les seves línies d'investigació en l'estudi comptable, econòmic i financer del futbol espanyol i europeu i també altres disciplines esportives. Bernardos és analista i consultor econòmic i immobiliari, i professor de teoria econòmica de la Universitat de Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia