Societat

GASTRONOMIA

Arrossos d'arreu del món, a la revista ‘Cuina' del mes de juny

La revista Cuina de juny ja és als quioscos amb les millors propostes gastronòmiques. En el capítol de les receptes, els productes de temporada, com el maduixot, el verat i el rave protagonitzen algunes de les propostes, i en el reportatge central presenta arrossos de tot el món amb David Caballero. Per obrir boca, la publicació recorre Catalunya de punta a punta i fa parada i fonda als millors restaurants de carretera. La revista té un record per a Mey Hofmann, que va morir el 3 de maig passat. Aquest 2016 Catalunya és Regió Europea de la Gastronomia i, entre les diverses activitats que s'hi organitzen, destaquen les jornades de portes obertes a les explotacions agroalimentàries del país, el 18 i 19 de juny. La revista ens acosta a 3 d'aquestes explotacions amb Benvinguts a Pagès. També hi ha un espai pels vermuts premiats als premis Vinari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia