Societat

Valls reconeix sis dels seus ciutadans

El lliurament del títol de reconeixement de la ciutat als sis homenatjats es va fer al saló de plens de l'ajuntament

El saló de plens de l'ajuntament de Valls va ser el marc divendres de l'acte de concessió de sis títols de reconeixement de la ciutat. Aquesta distinció, el lliurament de la qual s'aprova oficialment en sessió plenària, reconeix la vàlua de persones o entitats que per la seva trajectòria, actitud o actuacions concretes han tingut un ressò o incidència en la vida de la capital de l'Alt Camp.

Enguany, el títol de reconeixement s'ha lliurat al músic Modest Soler Batalla, per la seva feina envers el món coral; la professora de la Universitat Rovira i Virgili i escriptora Margarida Aritzeta Abad, per la seva dedicació al món de les lletres; l'industrial Josep Campamà Cuscó, per la seva dedicació empresarial i associativa amb el CB Valls; Joaquim Torres, per la seva vinculació al teixit ciutadà i empresarial; l'escultor Joaquim Serafini Madéu, per la seva tasca en el món de l'art, i l'actriu Pepa Plana, per la seva aportació al món teatral.

El lliurament dels títols va incloure les respectives glosses del perfil biogràfic dels homenatjats. L'acte el van cloure els alumnes de l'Escola Municipal de Música.

Valls disposa de quatre reconeixements. A banda del títol de reconeixement, es lliura la medalla de la ciutat, el títol d'honor i la inclusió d'un retrat o quadre a la Galeria de Ciutadans Il·lustres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia