Societat

Els premis Gaudí Gresol arriben enguany al desè aniversari

Un any més, i ja en són deu, la Fundació Gresol lliurarà els premis Gaudí Gresol per distingir la tasca de personalitats i entitats de diversos àmbits. Dijous passat es van donar a conèixer els noms dels premis d'aquesta edició, entre els quals destaquen el Banc dels Aliments, l'esportista Marc Márquez i l'escriptor Jaume Cabré. L'auditori Gaudí de FiraReus serà l'escenari, el proper 9 de juny a la tarda, de l'acte de celebració amb els premiats. Tot seguit tindrà lloc un sopar benèfic amb l'objectiu de recaptar fons per al Banc dels Aliments.

Així, en la categoria de lideratge professional, el distingit ha estat Agustín Cordón. Marc Márquez ha estat premiat per la seva trajectòria esportiva. En el camp de la literatura, els premis d'enguany reconeixeran la tasca de Jaume Cabré. Pel que fa a la gastronomia, els Gaudí Gresol homenatjaran la feina del xef Jordi Cruz, mentre que la reusenca Neus Segrià ha estat escollida en la categoria d'art.

El periodista Manuel Fuentes, l'actor Joan Pera i el músic i productor audiovisual Josep Maria Mainat també seran els protagonistes de la vetllada del 9 de juny. La investigadora científica Núria Oliver i l'arquitecte japonès Hiroya Tanaka seran igualment guardonats en la gala. De l'últim, Mollá ha apuntat que “és un enamorat i un gran entès de l'obra de Gaudí”.

L'Obra social La Caixa i el Banc dels Aliments seran les organitzacions de caràcter social i solidari que seran premiades en aquesta edició dels premis Gaudí Gresol. Els participants al sopar faran un donatiu de 55 euros que serà lliurat al Banc dels Aliments del Camp de Tarragona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia