Societat

societat

S'estrena la primera plataforma de reserva en línia de restaurants per a celíacs

L'empresa catalana Allergychef ha llançat la primera plataforma de reserva en línia de restaurants per a celíacs, al·lèrgics i persones amb intolerància alimentària. Es tracta d'una de les vint empreses emergents seleccionades per a la cinquena edició del programa Empenta, organitzat per Acció, Catalunya Emprèn i Esadecreapolis. Empenta té l'objectiu d'impulsar empreses que es troben en fase inicial. Allergychef és una proposta que comença a Barcelona i que a més de reserves ofereix continguts de formació en col·laboració amb la Societat Catalana d'Al·lèrgia i Immunologia tant als restaurants que volen oferir aquest servei com a les persones amb intoleràncies alimentàries.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

FIGUERES

Restauraran la façana i els elements patrimonials del Teatre el Jardí

FIGUERES
Urbanisme

Rebategen carrers de Sarrià per denunciar la destrucció dels jardins de Can Raventós

Barcelona
societat

Barcelona vol limitar l’horari d’obertura a l’entorn del carrer Tuset

barcelona
BADALONA

Els usuaris de Can Bofí Vell, condemnats a viure de nou al carrer

BADALONA
Albanyà

Bassegoda recupera el sant Miquel vandalitzat fa més de 20 anys

Albanyà
infraestructures

Posen en marxa els ascensors de l’estació de Mollet Sant Fost

MOLLET DEL VALLÈS
SALT

Els patinets han estat involucrats en una vintena d’accidents els últims sis mesos

SALT
GIRONA

L’Ajuntament instal·larà llums LED a l’entorn de les Hortes de Santa Eugènia

GIRONA
SALT

L’IDIBGI publica el joc virtual ‘Mite o Ciència’ de divulgació científica

SALT