Societat

trànsit

atropellament

Una dona de 86 anys, hospitalitzada després de ser atropellada per una bicicleta

Els fets van passar diumenge passa a la confluència entre el carrer Urgell i Diputació

Una dona de 86 anys està hospitalitzada amb una fractura de vèrtebra i múltiples hematomes i macadures després de ser atropellada diumenge passat per una bicicleta a Barcelona.

Segons ha informat La Vanguardia.com, l'accident es va produir sobre les 20 hores de diumenge passat dia 22 a la confluència entre els carrers Urgell i Diputació, quan un ciclista baixava pel carrer Urgell en direcció mar i l'anciana creuava per un pas de vianants.

Els metges han informat a la família que haurà d'estar almenys “tres mesos immobilitzada”, encara que la seva vida no corre perill, segons ha explicat la seva filla Carolina.

L'accident es va produir al mateix carril bici en què va ocórrer l'atropellament de la diputada de Junts pel Sí i expresidenta d'Òmnium Muriel Casals, qui va acabar morint a causa del cop.

Casals va ser atropellada en l'encreuament dels carrers Urgell amb Provença i aquest nou sinistre va ser amb prou feines cinc illes més avall, a Urgell amb Diputació.

Aquest nou atropellament es produeix dos dies després de la mort d'una altra dona de 69 anys, que estava en coma després de ser atropellada per un ciclista el 27 d'abril a la confluència de l'avinguda Diagonal, el passeig de Gràcia i el carrer Còrsega, també a l'Eixample.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia