Societat

gastronomia

La Gavina i el xef Romain Fornell rellancen el restaurant Candlelight

L'establiment, dins del complex hoteler dels Ensesa a s'Agaró, estrena carta i renova l'interior sense perdre de vista el passat

El xef Romain Fornell ha centrat la seva segona temporada a l'hostal de la Gavina de s'Agaró en la renovació de la carta del restaurant Candlelight, amb una fusió dels preceptes clàssics de l'alta cuina francesa, les innovacions desenvolupades pel director gastronòmic i la influència mediterrània, que es nota sobretot en l'ús del producte de proximitat com ara la gamba de Palamós –en una sopa a la manera de caputxino amb el crustaci en tres serveis–, el bou de mar i la garoina.

Entre les noves especialitats, destaquen també les carns, amb el famós colomí en cocotte, melmelada de tàperes i cruixent de mans de porc; el tàrtar de bou amb rovell d'ou a baixa temperatura i crema de gelat de mostassa, i altres clàssics que perviuen des del 1932, com ara el chateaubriand béarnaise, pommes soufflés i l'escalopa de foie gras a la brasa amb poma verda. La família Ensesa ha reformat l'establiment mantenint-hi elements clàssics, com ara la vaixella, mobiliari o els enteixinats i les pintures d'Emili Grau i Sala.

Fornell, establert a Barcelona i amb una estrella Michelin pel seu restaurant Caelis, dirigeix tots els espais gastronòmics de La Gavina: la terrassa, el restaurant Garbí, l'snack, el bar El Barco, el Villa d'Este i els esdeveniments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Un home mata la seva parella a Badalona

El presumpte autor del crim s’entrega a la policia i és detingut immediatament

badalona
 
BANYOLES

Bot de rem de ganxet

 

Promoció inaugural del grau mitjà de Terrissa a la Bisbal, amb cinc graduats

LA BISBAL D’EMPORDÀ
 

Els LGTB de la Garrotxa es presenten amb el festival ‘Rebentem els armaris’

Olot
 

Beca ICG a la innovació i la gestió en hostaleria per a una jove a Girona

girona
 
LALI CORRALERO
TREBALLADORA DE LA NETEJA EN HOTELS DE LLORET I PORTAVEU DE LES ‘KELLYS’ CONFEDERADAS

“Si aquesta feina hagués estat ben pagada, l’haurien ocupat els homes”

lloret de mar
 

Clam pels refugiats, més enllà de l’‘Aquàrius’

Barcelona
 

Urbanitzacions de Lloret de Mar més vigilades

lloret de mar
 

L’Auditori de Girona manté l’activitat, tot i les obres

girona