Societat

Un exemple

dels nous ‘stickers' en una foto de Twitter
societat

Twitter permet afegir ‘stickers' a les imatges per crear més diàleg

M.P

El món de les icones, que cada cop són més presents a les xarxes socials, arriba per fi a Twitter. A partir d'ara, la plataforma permetrà afegir adhesius, o stickers, a les imatges que els usuaris pengin. L'objectiu és que aquesta eina sigui una “manera nova i divertida d'afegir creativitat a les imatges”. A més, Twitter també vol afavorir la creació de la conversa en xarxa. L'ús dels adhesius és similar al de les etiquetes, o hashtags. Un cop penjada la imatge personalitzada, l'usuari pot connectar amb la resta de fotografies que tenen el mateix adhesiu. D'aquesta manera entren en contacte persones que estan parlant sobre una temàtica determinada en temps real.

La plataforma va presentar la nova eina ahir i en les setmanes vinents s'anirà implementant tant en dispositius iOS (Apple) com en dispositius Android (Google). En el web de Twitter es podrà accedir a una llibreria d'adhesius, on n'hi haurà centenars. Algunes d'aquestes icones seran dedicades a esdeveniments determinats, com ara a actes culturals o esportius, que aniran canviant segons l'actualitat. Com a exemple, Twitter va presentar ahir alguns dels adhesius, relacionats amb l'arribada de l'estiu i les graduacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia