Societat

SUCCESSOS

Presó per atropellar mortalment i de forma intencionada un home a l'Hospitalet de Llobregat

Els fets van passar el 19 de juny de matinada després d'una baralla al barri de la Florida

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 21 anys, veí de l'Hospitalet de Llobregat, acusat d' atropellar mortalment i de forma intencionada un altre home de 34 anys després d'una baralla en aquesta ciutat. La detenció va ser el 23 de juny però els fets van passar sobre les tres de a matinada del 19 de juny, després d'una batussa que va tenir lloc al costat del Parc de les Planes al barri de la Florida de l'Hospitalet de Llobregat. El dia 25 de juny l'arrestat va passar a disposició judicial i el jutge en va decretar l'ingrés a presó.

El dia dels fets, diversos testimonis van explicar als Mossos que un noi n'havia atropellat mortalment un altre de manera intencionada, de 34 anys i de nacionalitat boliviana, després de la baralla. Els agents van constatar que encara hi havia el vehicle al lloc dels fets i que l'autor de l'atropellament, i d'altres persones que havien participat en la batussa, havien fugit a peu de la zona.

Els investigadors van escorcollar el vehicle i hi van trobar una motxilla, que els va conduir a treballar amb una primera hipòtesi al voltant de l'autoria dels fets. Les gestions posterior d'investigació, a partir de testimonis i de treballar amb l'entorn de la persona investigada, en van possibilitar la identificació.

Els dies posteriors els policies van estrènyer el cercle sobre l'autor dels fets, que s'havia ocultat amb l'ànim d'aconseguir eludir l'acció policial. Finalment, a la vista de la impossibilitat d'evitar una imminent detenció, el passat 23 de juny al migdia l'autor dels fets va acudir voluntàriament per entregar-se a la comissaria de l'Hospitalet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva