Societat

Oci

Bitllet de tren combinat amb els parcs aquàtics

Durant tota la temporada d'estiu i fins al tancament dels parcs aquàtics, Rodalies de Catalunya ofereix bitllets combinats per a desplaçar-se fins al parcs aquàtics del Maresme: Illa Fantasia, Water World i Marineland. Aquests bitllets de transport inclouen el viatge d'anar i tornar en tren a qualsevol estació de la xarxa de rodalia de Barcelona fins a l'estació més propera a cadascun dels parcs del Maresme, el trasllat en autobús fins al parc aquàtic i l'entrada d'un dia al recinte. Amb el bitllet combinat de Rodalies de Catalunya als parcs aquàtics el viatge d'anar i tornar en tren surt gratis. Aquests productes combinats estan destinats a facilitar la mobilitat a turistes i ciutadans de Barcelona i la seva àrea d'influència.

El Masnou

Els focs artificials, protagonistes de la festa major

redacció

La festa major Terra, Mar i Foc del Masnou ja ha viscut alguns dels moments més màgics de l'edició d'enguany. Dimarts, amb el castell de focs i la revetlla a la platja, amb Animal i La Loca Histeria, que van oferir moments de diversió. Ahir, a més, arribava la festivitat de Sant Pere. La jornada va començar amb activitats com la missa solemne concelebrada i el vermut de l'Associació de Veïns del Barri Antic. A la tarda, estava previst que la Jove Orquestra de Cambra i l'Escola de Música actuessin a les seixanta escales, i a la nit estava programat que es fes el ball tirat. La festa major del Masnou durarà fins diumenge. Concerts, sopars i activitats esportives, entre d'altres, permetran continuar la gresca.

santa susanna

Incendi forestal a la falda de l'ermita de Gràcia

redacció

Mitjans terrestres i aeris van treballar ahir a la tarda en l'extinció d'un incendi que es va declarar a la part baixa de l'ermita de la Mare de Déu de Gràcia, en el terme de Santa Susanna, a tocar de Pineda. Una desena de camions i dos avions van actuar sobre el terreny vora tres hores fins que es van extingir les flames. La zona boscosa afectada abraça vora 3.000 metres quadrats.

Calella

Exhaurides les entrades per a ‘La traviata'

redacció

Calella ja ha esgotat les entrades per a la doble representació de l'òpera La traviata, de Guiseppe Verdi. La representació, que es farà demà i diumenge a la sala Mozart de Calella, anirà a càrrec del Cor Harmonia Calellenc, amb Albert Deprius al capdavant d'un equip de més de cent persones. Les localitats es van exhaurir poques hores després de posar-les a venda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva