Societat

FESTES I TRADICIONS

Seguridad Social, Celtas Cortos i Aspencat, a la festa major de Vila-seca

La música és protagonista en un programa on també destaquen la cultura popular i les activitats infantils

Vila-seca arrencarà la festa major d'estiu aquest divendres a la tarda amb una Holly Party a La Pineda, que honora sant Jaume, i no l'acomiadarà fins al 3 d'agost, amb els actes més tradicionals dedicats a la Invenció del Cos de Sant Esteve. Seran dotze dies en què la música, la cultura popular i les propostes familiars tindran un protagonisme especial.

Al cartell musical hi destaquen dues bandes de llarga trajectòria, Seguridad Social, que portarà el seu rock al passeig de Pau Casals demà dissabte, amb Relamidos i Dj Trabubu, i Celtas Cortos, que estan de gira celebrant els seus trenta anys. A Vila-seca hi faran aturada el dia 29 i compartiran escenari amb Cultrum i Playa de Ángel. La nit s'allargarà amb la batalla de DJ Sendo i Seerch (La Pegatina). L'endemà es podran escoltar els temes del Tot és ara dels Aspencat, en un concert que compartiran amb Buhos i que tancarà la batalla de DJ OGT i Nomada (Txarango). També s'ha de destacar la cita del dia 28, La Nit del Rock 7a Vila-seca a Tope, amb els concerts de Reincidentes, Porretas, DKF i Distrito Rojo i altres propostes musicals, com les intervencions de la Txaranga Band Tocats, primer premi a la millor xaranga estatal del 2016, el concert i ball de festa major amb La Principal de la Bisbal o les havaneres dels grups Balandra i Ultramar.

La cultura popular és un altre dels eixos d'aquestes festes. Així, aquest dissabte a la Pineda es podrà assistir a l'actuació dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau, Castellers de Castelldefels i Xiquets de Vila-seca, al correfoc amb el Ball de Diables de Vila-seca i al castell de focs que dispararà Drac Coeters. De castells també n'hi haurà el dia 30 a la plaça de l'Església, amb Xiquets de Tarragona, Colla Vella dels Xiquets de Valls i Xiquets de Vila-seca. L'endemà serà la cercavila del seguici tradicional amb els elements festius i balls de la població, mentre que el dia 3 correrà la pólvora en la cercavila dels Trabucaires del Comú, el correfoc del Ball de Diables de Vila-seca i en el gran castell de focs de fi de festa.

Finalment, no es pot oblidar l'àmplia i variada gamma d'actes per al públic familiar amb l'Art Street i els seus espectacles familiars, el Reggae per a Xics, el circ de Sfera o la Gala Internacional de Màgia.

Festa major

Del 22 al 3 d'agost

lapinedaplatja.info



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva
CALDES DE MALAVELLA

Finalitzen les obres de la depuradora de Can Carbonell

CALDES DE MALAVELLA

L’escola de pilots d’Alguaire estarà a punt la primavera vinent

Alguaire

Concentració per reivindicar la salut mental en el treball

girona

235 alumnes de 6è de primària ballen per l’equitat a Sant Gregori

girona

S’inicien les obres per convertir el Xalet Soler en la Casa de la Tecnologia

girona

Totes les cries del musclo del Delta acabaran provenint de Roses

roses