Societat

La crònica

Pausa italiana

Lieto Fireworks va disparar
un castell amb poc ritme i molt pausat; n'esperàvem més en
el seu segon any a Blanes

Lieto Fireworks, en la nit d'ahir del concurs internacional de focs d'artifici de Blanes, va disparar un castell amb poc ritme i molt pausat. Va començar l'espectacle amb una obertura a l'estil italià amb escala de trons seguit de carcasses de canvi amb escala i amb un final amb estrelles de colors. El castell funcionava només amb dos punts de llançament, la qual cosa feia que anés molt lent. Totes les seccions
menys les del final van ser lentes i sense rematar, fet que el públic, veient bengales només al mar, comencés a xiular. Feia anys que no vèiem una empresa guanyar temps tirant els típics paracaigudes de colors,
cosa que va fer que aquesta secció durés 43 segons. Avançava l'espectacle amb seccions d'italianes realment bones amb escala de color vermell i amb final de trons.
Només al final vam veure material fabricat a la factoria seva de Nàpols, que va causar admiració al públic, i van començar les primeres ovacions. Cal destacar la secció de pioggia amb or acabat amb llamps de color. Seguidament després va arribar una secció molt bonica de salzes en or, amb calibres de 150 i 180 que van omplir tota la façana de sa Palomera i van aconseguir la gran ovació de la nit.

El final, totalment de colors, a l'estil italià, va ser curt, i cal destacar que aquesta empresa va llançar molt poc aquàtic. Conclusió: era el segon any que venia, ja que el primer potser no coneixia el concurs ni l'entorn de sa Palomera. Per això aquest any esperàvem tots una mica més d'aquesta empresa, ja que és sabuda la qualitat del seu material, el ritme dels seus trets, a Itàlia i sobretot, que el seu dissenyador és un pirotècnic de gran prestigi al sud d'Itàlia. Avui arriba el torn de Pirotecnia Pablo de Cangas del Narcea. Vuit anys després torna l'enfant terrible amb moltes sorpreses, ritme, tonalitats pastel i un final innovador i sobretot, amb la seva famosa descàrrega canguesa al final.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Societat

Cultivar cafè sota roures i alzines a Sant Vicenç de Torelló

Sant Vicenç de Torelló
INFRAESTRUCTURES

Avança l’estació de l’L9 I l’L10 a la plaça Maragall

Barcelona
Informació especial

La Universitat de Girona incrementa la seva oferta acadèmica

Estat Francès

Esclaten violentes protestes a Martinica per l’augment del cost de la vida

Barcelona
Successos

Justícia convoca una reunió d’urgència arran del suïcidi d’un pres a Lledoners

Barcelona

La Taula de Mobilitat i Ús Públic de la Garrotxa reivindica el bus Rumbus

LA GARROTXA
la crònica

Les delícies de la cuina d’aprofitament

CRÒNICA

L’AENTEG trasllada la seva seu i estrena identitat corporativa

GIRONA
SOCIETAT

Trànsit preveu que 460.000 cotxes sortiran de l’àrea de Barcelona en un pont de la Mercè marcat per la pluja

BARCELONA