Societat

Diversos tigres maten una dona i en fereixen una altra en un parc a Pequín

Les dues dones formaven part d'un grup de quatre persones que realitzava el safari en un vehicle privat dissabte al parc Badaling Safari World

Una dona ha mort i una altra està ferida després de l'atac de diversos tigres en un safari de Pequín, segons ha informat la cadena oficial CCTV. Les dues dones formaven part d'un grup de quatre persones que realitzava el safari en un vehicle privat dissabte al parc Badaling Safari World, a uns 60 quilòmetres del centre de la ciutat i a prop d'una de les seccions de la Gran Muralla.

Les primeres informacions indiquen que una de les dones va discutir amb el conductor i va sortir del cotxe per posar-se al volant i, en el moment en què va tractar tornar a entrar al vehicle, un tigre se li va llançar a sobre i se la va endur arrossegant, segons vídeos del succés publicats per mitjans xinesos. Per ajudar la víctima, van sortir del vehicle un home, que sembla ser el conductor, i l'altra dona, que va ser atacada per un altre tigre i va resultar morta.

Els treballadors del parc van aconseguir rescatar la primera dona que va resultar ferida i es troba en estat estable. El complex ofereix com un dels seus atractius la possibilitat de veure els animals salvatges -tigres, llops o girafes- molt “de prop”, mentre es passeja en cotxes particulars o autobusos del propi parc, si bé s'adverteix els visitants que no surtin dels vehicles.

El Badaling Safari World ha sigut tancat i es quedarà així fins que finalitzi la investigació sobre els fets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia